Harmony Tangó Szalon

Hidegkúti Tangó Szalon

Galéria

 

artsharmony

Kristályhegedű

Tutijegy.hu a jegyiroda

Tangoharmony

Szalon a Danubiando Fesztiválon 2010-ben

2010. szeptember 2-án már azzal az örömteli várakozással indultunk a Lotz-terembe, hogy aznap minden eddiginél több vendéggel élvezhetjük együtt az argentin tangó különleges atmoszféráját.

 


Így a Szalon megszokott kényelmes asztalai és foteljei mellett intimebb, közvetlenebb hangulatot teremtő puffok is kerültek az asztalok közé, ahonnan hamarosan csillogó tekintetek nézték hol a dobogón játszó Tango Harmony Zenekart, hol a parketten táncoló Petra-Josip, vagy éppen az Erika-Sebastian-Szabolcs hármasból kialakuló párosokat.

Az este végén a már hagyományos oktatásba fiatalok és idősek egyaránt bekapcsolódtak. Jó hangulatban, nevetve, Petra és Josip keze alatt sajátították el az első lépéseket, majd szinte észrevétlenül kezdtek önállóan, szabadon táncolni az élő zene dallamaira.

A Szalon 21:45kor zárta be a kapuit, hogy 2010. október 14-én 20:00-kor nyissa meg újra. a Szalon kapui záródtak csupán, a Lotz-teremé nem, mert aznap este hajnali kettőig tangósok terítették be az egész termet, ahol a fotelek és székek már a helyiség széleibe tolva békésen figyelték a táncolókat.

A Turn of the Century milongán Levente és DJ Toncsi fogadták házigazdaként a táncolókat. Az estén debütált a Tango Harmony Zenekar milonga-orchestraként, amit a táncolók minden szám végén nagy tapssal köszöntek meg. Bartha Kata és a Tango Harmony többi tagja arcának csillogását látva ez az alkalom csak a kezdet volt...


 

 

 

Ézsöl Andrea

Share