Harmony Tangó Szalon

Hidegkúti Tangó Szalon

Galéria

 

artsharmony

Kristályhegedű

Tutijegy.hu a jegyiroda

Tangoharmony

Art's Harmony a Napi Elemózsia magazinban

Beszélgetés Bartha Katalinnal a Napi Elemózsia magazin 2013. márciusi számában az Art's Harmony Társaságról, művészetről, tangóról.

A teljes cikk a Napi Elemózsia magazin 22-23. oldalán olvasható.

Film, színház, muzsika... riport az ECHO TV-ben 2012.05.13.

 

Nyári Szilvia beszélget Bartha Katalinnal, Glotz Máriával, Babicsek Bernáttal az Art's Harmony Társaságról, tangóról és a Pesti Tangó Szalonról.

Szalon a Danubiando Fesztiválon 2010-ben

2010. szeptember 2-án már azzal az örömteli várakozással indultunk a Lotz-terembe, hogy aznap minden eddiginél több vendéggel élvezhetjük együtt az argentin tangó különleges atmoszféráját.

 

Bővebben...

Élő közvetítés - beszámoló a 2010. június 30-i Párizsi Tangó Szalonról

2010. június 30-án teltház előtt nyitotta meg kapuit a Párizsi Tangó Szalon.
A hatalmas csillárok alatt egyszerre némult el a kávézó közönsége, amikor a Tango Harmony Zenekar játszani kezdte a „La Cumparsita”-t.

Különleges estét élvezhettünk, nem csak a meglepetés vendégek, hanem egy kísérleti adás kapcsán is, mellyel a virtuális térbe is elküldtük a Tangó Szalon programját. A www.tangoszalon.hu látogatói élő adásban követhették nyomon az estét, egészen az oktatásig, ahol már szemérmesen lecsatlakoztunk az online közvetítésről, hogy az argentin tangó első lépéseit megtévők a bálterem intim közegében maradva táncolhassanak.

Bővebben...