Harmony Tangó Szalon

Hidegkúti Tangó Szalon

Galéria

 

artsharmony

Kristályhegedű

Tutijegy.hu a jegyiroda

Tangoharmony

Párizsi Tangó Szalon a Danubiandon - 2010. szeptember 2.

Szenvedély és harmónia

Bánhidi Petrával, Bartulovic Josippal és a Tango Harmony Zenekarral a Lotz teremben

 

2010. szeptember 2. csütörtök 20:00-22:00
Alexandra Könyvesház – Párizsi Nagyáruház  – Lotz terem
1061 Budapest, Andrássy út 39.

 

 

Az est a Danubiando Budapesti Tangó Fesztivál része.

 

További Fesztivál programok itt.

 

Kadosa Zoltán fotói korábbi eseményről

Molnár Zsolt fotói korábbi eseményről

Riport a Könyvjelzőben

 

A Szombat Esti Láz első szériájának közkedvelt és tehetséges nyertese Bánhidi Petra újra visszatért ahhoz a tánchoz, melynek két világbajnoki címét is köszönheti: az argentin tangóhoz. Partnere Josip Bartulovic karján a Lotz terem közönségének mutatja be 2010. április 28-tól havonta egyszer milyen az autentikus, szenvedélyes, magával ragadó tangó.

Az Argentin Tangó Szalon mindazoknak szól, akik klasszikus környezetben, a Buenos Airesi milongákhoz – argentin tangó táncestekhez - hasonló, elegáns teremben szívesen merülnek el a szenvedélyes tánc látványában a varázslatos élőzenére, sőt esetleg még kedvük is nyílik kipróbálni az Argentínában minden korosztály által kedvelt tangót.

 

Az est házigazdája a Bartha Katalin által vezetett Tango Harmony Zenekar, akik Astor Piazzolla és további autentikus zeneszerzők műveiből játszanak, igazi argentin hangulatot varázsolva a valamikori Párizsi Nagyáruház különleges szépségű egykori báltermébe, a Lotz terembe.

A Szalon vendégei a magával ragadó látványon túl maguk is belekóstolhatnak a tangó világába. A táncbemutatót követően, egy kötetlen hangulatú tánckurzus keretében lehetőségük nyílik elsajátítani az argentin tangó alapjait, majd az este hátralévő részében kamatoztathatják is a megszerzett tudást, hiszen a táncórát követően az este folytatása finom falatok mellett, élőzenével a szabad tánc jegyében folytatódik. A résztvevők 22 óráig táncolhatnak a parketten a tangó ritmusára.

Az Argentin Tangó Szalonba való belépésre jogosító 2.500 Ft-os jegyek tartalmazzák egy pohár bor vagy tea árát is, így igazi szalonhangulatban zajlik az este.

 

A Párizsi Tangó Szalon következő időpontjai:

2010. október 7. csütörtök 20:00-22:00

2010. november 4. csütörtök 20:00-22:00

2010. december 2. csütörtök 20:00-22:00

 

Helyszín: Alexandra Könyvesház – Párizsi Nagyáruház – Lotz terem
(1061 Budapest, Andrássy út 39.)

 

Közreműködők:

Bánhidi Petra és Bartulovic Josip – koreográfia és tánc