Harmony Tangó Szalon

Hidegkúti Tangó Szalon

Galéria

 

artsharmony

Kristályhegedű

Tutijegy.hu a jegyiroda

Tangoharmony

Pesti Tangó Szalon 2012.11.11.

Időpont: 2012. november 11. vasárnap 19 óra

Helyszín: Duna Palota Bálterme (1051 Budapest, Zrínyi utca 5.)

 

Fotók és Videók a Pesti Tangó Szalon eseményeiről

 

Alejandro Beron és Verónica Vázquez2012. november 11-én 19 órakor ismét a Duna Palota ad otthont a nagy sikerű Pesti Tangó Szalonnak.

Az est házigazdája a Tango Harmony Zenekar, Bartha Katalin hegedűművész vezetésével.

Sztárvendégek: Alejandro Beron és Verónica Vázquez Buenos Airesből, akik fiatal koruk ellenére tapasztalt és nagyon muzikális táncosok.

A Pesti Tangó Szalon mindazoknak szól, akik klasszikus környezetben, buenos airesi hangulatú elegáns teremben egy finom 3 fogásos vacsora mellett szívesen merülnek el a varázslatos élőzenében, a szenvedélyes tánc látványában, amellyel egy Buenos Airesből hozzánk látogató pár kápráztatja el őket.

 

 

 

Szenvedély és harmónia a Duna Palota báltermében

2012. november 11. vasárnap 19:00

1051 Budapest, Zrínyi utca 5.

Jegyárak:

1. kategória 6000 Ft

2. kategória: 5000 Ft

3. kategória 4000 Ft

Az árak tartalmazzák a 3 fogásos vacsora árát.


Alejandro Beron és Verónica VázquezAlejandro Beron és Verónica Vázquez  egy olyan fiatal táncos és tanár páros a tradicionális tangó világában, akik számára a legnagyobb inspirációt a zene adja. Klasszikus táncosi tanulmányaik után a legjobb tradicionális tangó mesterektől sajátították el a tangót. Most először látogatnak el Budapestre, hogy elmélyítsék a magyar tangós közösség tánctudását, együtt táncoljanak velük a milongákon (argentin tangó táncesteken), és a Pesti Tangó Szalon közönsége számára igazi buenos airesi hangulatot varázsoljanak a Duna Palota ódon falai között. A 3 fogásos latin vacsorával gazdagított esten élőzenéről a házigazda Tango Harmony Zenekar gondoskodik.

 

Tango Harmony

 

A zenekar Bartha Katalin vezetésével  1998-ban alakult.
Az együttest magával ragadta az argentin Astor Piazzolla műveiből áramló lüktetés, rögtön beleszeretett ebbe a zenébe és elkezdte a saját együttesre hangszerelt repertoár kialakítását. Azóta folyamatosan bővülő repertoárral szerepel önálló koncerteken és táncos előadásokon egyaránt. Nem csak Piazzolla zenéit, de a tradicionális tangó tánczenéket is játssza: tangókat, milongákat és valsokat, valamint Lázár György saját szerzeményeit is.

 

tangoharmony02-02 300

 

Tagok:

 

Bartha Katalin - hegedű, művészeti vezető

Lázár György - zongora

Radnai Tamás m.v. - bandoneon

Nagy Ottó - gondonka

Szőllősi András m.v. - nagybőgő

 

etterem

 

Jegyvásárlás az ismert jegyirodákban és a helyszínen. Kedvezményes jegyek a Tutijegy jegyirodában: www.tutijegy.hu, Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.   Tel: 06-20-3186389

 

 Az esemény megjelenései:

Tangoharmony

Artsharmony

Holmagazin

Muzsikalendárium

Port.hu

Zenei Magazin

Share